top of page
MARITIM HOME.png

180° SPØRGSMÅL & SVAR

ROBON LILLE.png
O and S FLAG.png

1. Kan jeg som medlem tage en gæst med? Ja, men medlemmer har førsteprioritet.

 

2. Har Ocean Saloon en charterlicens? Nej - Ocean Saloon er et privat lystfartøj, der kun sejles af medlemmer og for medlemmer.

 

3. Hvor længe er mit medlemskab gyldigt? Alle medlemskaber er begrænset til 1 år, hvilket er det kalenderår, hvor medlemskabet anerkendes. Se også Se vedtægterne §7.3.

 

4. Er medlemmerne ansvarlige for foreningens økonomiske situation. Nej, medlemmerne hæfter ikke for foreningens forpligtelser. Det er kun foreningens aktiver, der hæfter. Se vedtægter §9.0

 

5. Hvem fastsætter medlemskontingentet og eventuelle vedligeholdelsesgebyrer? Dette fastsættes af foreningens valgte bestyrelse.

 

6. Hvordan tjener foreningen penge til at betale de tilhørende driftsudgifter? Som enhver anden forening gennem medlemsgebyrer, vedligeholdelsesgebyrer og fra sponsorer og donationer.

 

7. Hvad sker der med et eventuelt overskud? Foreningen er en nonprofitforening, så et eventuelt overskud vil for det meste blive investeret i foreningens ejendom for at bevare dens værdi.

 

8. Hvor mange medlemmer kan være med ombord? Dette afhænger af medlemsarrangementets art, men da det er et privatejet fritidsfartøj, er det kaptajnen, der træffer den endelige beslutning.

 

9. Er medlemmerne forsikret, mens de er om bord? Når der sejles og opholder sig på et privat fartøj, gælder medlemmernes egen private ansvarsforsikring og ulykkesforsikring. Se vedtægterne &11  Foreningen en forsikring, som dækker de medlemmer som sejler skibet.

 

10. Er der forskellige typer af medlemskab? Ja, der findes flere forskellige former, bl.a. for at tilfredsstille medlemmerne i valgprocessen.

 

Stil dine egne spørgsmål, ved hjælp af kontaktformularen, og vi vil svare så hurtigt som muligt HER

 

QAA.png
ROBON LILLE.png
bottom of page